Contact

Wij brengen buitenleven binnen

Contact formulier

Wil je contact opnemen met AluSolutions? 

Heb je vragen over onze producten, of heb je hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? Misschien wil je gewoon je gedachten delen? Bij AluSolutions horen we graag van je! Ons toegewijde team staat klaar om snel en efficiënt te reageren op al je vragen. Voor directe hulp adviseren we je om contact met ons op te nemen via WhatsApp. Daarnaast zijn we ook bereikbaar via e-mail of ons contactformulier aan de rechterkant van deze pagina. Om je situatie beter te begrijpen, vragen we je om duidelijke foto’s te sturen. Onze prioriteit bij AluSolutions is jouw tevredenheid, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Hazenkamp 52 5953 KP Reuver
MAANDAG-DONDERDAG 09:00 - 17:00,

Hoe Bestel Je Jouw Droom Veranda of Glazen Schuifwand bij AluSolutions

Stap: 1

Vraag een Offerte aan

Begin met het aanvragen van een offerte op onze website. Kies uit onze diverse opties, zoals Polycarbonaat Veranda’s, Glazen Veranda’s, Veranda’s met een Lamellen Dak of een Vouwdak, en natuurlijk onze elegante Glazen Schuifwanden.

stap: 2

Inmeet- en Adviesgesprek

Na je offerteaanvraag plannen we een persoonlijk gesprek in. Tijdens dit gesprek meten we alles nauwkeurig op en bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor jouw huis.

stap: 3

Ontvang de Definitieve Offerte

Op basis van ons gesprek stellen we een definitieve offerte op. Deze offerte geeft alle details over de kosten en wat je kunt verwachten van jouw project.

stap: 4

Montage Inplannen

Als je akkoord gaat met de offerte, plannen we de montage in. Ons team van professionals zorgt ervoor dat jouw veranda of glazen schuifwand perfect geïnstalleerd wordt.

Eersteklas Veranda Beoordelingen: Jouw Gids voor de Perfecte Buitenruimte

Bouw Uw Eigen Droomveranda Ontdek Ons Assortiment Nu!

Bent u een doe-het-zelver? Ontdek onze brede reeks kwaliteitsmaterialen en bouw zelf de veranda van uw dromen. Start uw project door te winkelen in onze uitgebreide webshop. Maak uw droomveranda vandaag nog realiteit met Alusolutions!
Doe-het-zelf bouwpakket glazen schuifwand

Speciale Aankondiging

Beste klanten en relaties,

Ik wil u graag informeren over een speciale periode die voor de deur staat. Van 1 februari 2024 tot en met 12 februari 2024 zal ik op pelgrimstocht naar Mekka zijn voor Umrah. Deze reis is een belangrijk spiritueel moment en betekent dat ik in deze tijd niet bereikbaar zal zijn voor communicatie, bestellingen of dienstverlening.

Ik vraag om uw begrip en geduld tijdens mijn afwezigheid. Alle vragen, verzoeken of bestellingen zullen met prioriteit behandeld worden zodra ik terugkeer, vanaf 13 februari 2024.

Hartelijk dank voor uw geduld en steun. Ik kijk ernaar uit om na mijn terugkeer weer volledig tot uw dienst te staan.

Met oprechte groet,

Team Alusolutions.nl