Veelgestelde vragen

Wij brengen buitenleven binnen

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over een AluSolutions product, de garantie, montage of iets anders?

Waarom is inmeten zo belangrijk?

U heeft een tijd lang overwogen om een veranda, terrasoverkapping, tuinkamer of glazen schuifwand te kopen. Nu is het moment eindelijk daar! Natuurlijk wilt u ervan verzekerd zijn dat het product dat u koopt, volledig aansluit bij uw wensen. Dan bent u bij AluSolutions aan het juiste adres. Maatwerk is voor ons namelijk een specialiteit. We houden niet alleen rekening met de afmetingen van uw gewenste product, maar ook met de specifieke situatie waarin deze geplaatst zal worden. Iedere tuin of woning is uniek: een buitenlamp op een bepaalde plek, een regenpijp die net in de weg zit, een lage dakgoot, enzovoort. Om ervoor te zorgen dat we tijdens de montage niet voor onverwachte verrassingen komen te staan, meten we het product graag voor u in. Op dat moment bekijken we de situatie en passen we de ontwerptekening waar nodig aan. Zo garandeert AluSolutions een perfecte pasvorm en een soepel montageproces.

Wat is een terrasoverkapping?

Een terrasoverkapping is een bouwwerk dat meestal wordt geplaatst aan de achterkant van een huis om een overdekt gebied te creëren voor buitenactiviteiten, ongeacht de weersomstandigheden.

Hoeveel kost een terrasoverkapping?

De prijs van een terrasoverkapping kan sterk variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte, het gekozen materiaal en eventuele extra functies zoals zijspie, zijwand, glazenschuifwand, verlichting en enzovoort.

Is een vergunning nodig om een terrasoverkapping te plaatsen?

De vergunningsvereisten variëren per gemeente en per land. Het is raadzaam om altijd te controleren bij je lokale autoriteiten voordat je met de bouw begint.

Wat zijn de voordelen van een terrasoverkapping?

Een terrasoverkapping biedt bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, maakt het mogelijk om het hele jaar door van je buitenruimte te genieten en kan de waarde van je huis verhogen.

Zijn jullie terrasoverkappingen en tuinkamers op maat gemaakt?

We bieden standaard maten aan voor onze terrasoverkappingen en tuinkamers. Echter, om het beste resultaat te behalen dat perfect aansluit op uw huis, is maatwerk de ideale keuze. Het mooiste hiervan is, we bieden deze maatwerk service volledig kosteloos aan.

Hoe lang gaat een terrasoverkapping mee?

Een zorgvuldig geconstrueerde en goed onderhouden terrasoverkapping kan een levensduur hebben van 20 tot 30 jaar. De precieze duur kan echter variëren, afhankelijk van de keuze van het materiaal en de klimatologische omstandigheden in uw gebied.

Bieden jullie installatieservices aan?

Ja, we bieden een volledige installatieservice aan voor al onze producten, uitgevoerd door ons team van ervaren professionals.

Wat voor onderhoud heeft een terrasoverkapping nodig?

Terrasoverkappingen vereisen over het algemeen weinig onderhoud. Periodiek schoonmaken om vuil en puin te verwijderen is meestal voldoende.

Zijn jullie terrasoverkappingen bestand tegen alle weersomstandigheden?

Ja, onze terrasoverkappingen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen allerlei weersomstandigheden, waaronder regen, wind en zon.

Hoe lang duurt het om een terrasoverkapping te installeren?

In de meeste gevallen wordt een terrasoverkapping binnen één dag geïnstalleerd. Echter, de installatietijd kan variëren afhankelijk van de grootte en de complexiteit van de overkapping. Dit wordt tijdens het planningsproces duidelijk met u gecommuniceerd.

Zijn er verschillende stijlen beschikbaar voor jullie terrasoverkappingen en tuinkamers?

Ja, we bieden een verscheidenheid aan stijlen en afwerkingen om aan uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning te voldoen.

Kunnen jullie terrasoverkappingen en tuinkamers op elk type terrein installeren?

We kunnen terrasoverkappingen en tuinkamers op de meeste terreinen installeren. Eventuele specifieke uitdagingen worden tijdens de planning en het ontwerp besproken.

Welke garantie bieden jullie op jullie producten?

Wij bieden een uitgebreide garantie op al onze producten en installaties. Op het aluminium materiaal geven wij 10 jaar garantie, op het polycarbonaat materiaal bieden wij 7 jaar garantie, en op de montage- en kitwerkzaamheden bieden wij 2 jaar garantie. Neem contact met ons op voor specifieke details over de garantievoorwaarden.

Bekijk dan of jouw antwoord tussen de veelgestelde vragen staat.


Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons AluSolutions.
 

Neem Contact Op Voor Uw Droom Veranda

Klaar om uw buitenruimte te transformeren met een aluminium veranda? Neem vandaag nog contact met ons op! Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte oplossing voor uw huis te vinden.
Doe-het-zelf bouwpakket glazen schuifwand

Speciale Aankondiging

Beste klanten en relaties,

Ik wil u graag informeren over een speciale periode die voor de deur staat. Van 1 februari 2024 tot en met 12 februari 2024 zal ik op pelgrimstocht naar Mekka zijn voor Umrah. Deze reis is een belangrijk spiritueel moment en betekent dat ik in deze tijd niet bereikbaar zal zijn voor communicatie, bestellingen of dienstverlening.

Ik vraag om uw begrip en geduld tijdens mijn afwezigheid. Alle vragen, verzoeken of bestellingen zullen met prioriteit behandeld worden zodra ik terugkeer, vanaf 13 februari 2024.

Hartelijk dank voor uw geduld en steun. Ik kijk ernaar uit om na mijn terugkeer weer volledig tot uw dienst te staan.

Met oprechte groet,

Team Alusolutions.nl