Lamellen Veranda’s

Wij brengen buitenleven binnen

Lamellen dak

De LamLux Veranda ​

Voordelen van een Lamellen Veranda​

Ervaar de Unieke Voordelen van

Wat is een lamellen terrasoverkapping?​

Veranda’s zijn doorgaans ofwel open ofwel gesloten. Maar een overkapping met lamellen biedt beide! Deze overkapping stelt u in staat om het hele jaar door van uw terras te genieten. Het dak van de overkapping bestaat uit verschillende aan elkaar gekoppelde lamellen, meestal van aluminium. Deze lamellen kunnen maximaal 160° om hun eigen as draaien, waardoor u de hoek en richting gemakkelijk zelf kunt bepalen. Zo heeft u controle over de lichtinval, ventilatie en bescherming tegen de regen. De overkapping is voorzien van geïntegreerde afvoergoten om regenwater af te voeren.

Voordelen van Aluminium:

Lamellen Veranda

Heden lamellen Veranda

Naast Veranda’s met kantelbare lamellen bestaan er tegenwoordig ook overkappingen met uitschuifbare kantelende lamellen. De lamellen kunnen dus niet enkel open of dicht gedraaid worden, maar ook volledig opzij geschoven worden. Bij deze nieuwste uitvoering is de zon- en lichtinval maximaal en hoeft u geen schaduw te hebben als u dat niet wilt. De plaatsing is op diverse manieren mogelijk: vrijstaand, bevestigd tegen de gevel of ingebouwd tussen twee muren. De aluminium overkappingen zijn leverbaar in alle kleuren en af te werken met een gladde coating of structuurcoating.

Extra opties lamellen Veranda

Er zijn tal van extra’s waarmee u de overkapping naar wens kunt uitbreiden. Zo kunt u de lamellen overkapping volledig personaliseren op maat van uw noden. De profielen of lamellen van de overkapping kunnen bijvoorbeeld worden uitgerust met LED-verlichting om ‘s avonds de gewenste sfeer te creëren. U kunt deze verlichting met dezelfde afstandsbediening aan- of uitzetten.

Lamellen

Lamellen Automatisch

De zijkanten

Wilt u van de overkapping een echte buitenkamer maken en ook de zijkanten wind- en of waterdicht afsluiten? Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden, zoals windvaste screensglazen schuifdeuren of schuifpanelen. Hiermee kunt u de wind volledig afweren, maar toch nog perfect naar buiten kijken. Wil je wat koele wind naar binnen laten, dan kunt u de deuren naar wens openschuiven.

Jouw Lamellen Veranda in Drie Simpele Stappen!

Van Idee tot Realiteit

1

Offerte en Ontwerp

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Dit houdt in dat je contact opneemt met een bedrijf dat gespecialiseerd is in verandabouw. Ze zullen je vragen naar je wensen, de afmetingen en de stijl van de veranda die je wilt. Ook kunnen ze je adviseren over de beste keuzes voor je specifieke situatie. Vervolgens stellen zij een offerte op die een gedetailleerd overzicht biedt van de kosten. Deze fase kan ook het ontwerpproces omvatten, waarbij je samenwerkt met het bedrijf om een ontwerp te creëren dat voldoet aan je behoeften en wensen.

2

Voorbereiding

Zodra de offerte is geaccepteerd, begint de voorbereidingsfase. Dit kan inhouden dat de nodige vergunningen worden aangevraagd, dat er een grondig onderzoek wordt gedaan naar de locatie waar de veranda zal komen te staan, en dat er eventuele voorbereidende bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd. Dit kan bijvoorbeeld het leggen van een fundering of het aanpassen van bestaande structuren omvatten. Het bedrijf zal ook de polycarbonaat materialen bestellen op basis van de specificaties in het ontwerp.

3

Montage

Als de voorbereidingen zijn afgerond, begint het bouwbedrijf met de montage van de veranda. De polycarbonaat panelen worden op maat gesneden en op hun plaats geïnstalleerd. Deze fase kan ook het installeren van extra functies omvatten, zoals verlichting, verwarming, of schaduw oplossingen. Nadat de veranda is geïnstalleerd, wordt er een grondige inspectie uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alles correct en veilig is geïnstalleerd.

Vragen? Wij hebben antwoorden

Ontdek onze makkelijke stap-voor-stap gids voor jouw polycarbonaat veranda.

Een terrasoverkapping biedt bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, maakt het mogelijk om het hele jaar door van je buitenruimte te genieten en kan de waarde van je huis verhogen.

We kunnen terrasoverkappingen en tuinkamers op de meeste terreinen installeren. Eventuele specifieke uitdagingen worden tijdens de planning en het ontwerp besproken.

Ja, onze terrasoverkappingen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen allerlei weersomstandigheden, waaronder regen, wind en zon.

In de meeste gevallen wordt een terrasoverkapping binnen één dag geïnstalleerd. Echter, de installatietijd kan variëren afhankelijk van de grootte en de complexiteit van de overkapping. Dit wordt tijdens het planningsproces duidelijk met u gecommuniceerd.

Nog niet overtuigd? Vragen blijven hangen?

Neem contact met ons op, we staan klaar om al je twijfels weg te nemen en je droomveranda werkelijkheid te maken!

Tuinkamer met polycarbonaat dak en spie, glazen schuifwanden aan alle zijden, gelegen in een mooie tuin bij een huis.

De PolyLux Veranda

Ervaar de Unieke Voordelen van een Polycarbonaat Veranda

Speciale Aankondiging

Beste klanten en relaties,

Ik wil u graag informeren over een speciale periode die voor de deur staat. Van 1 februari 2024 tot en met 12 februari 2024 zal ik op pelgrimstocht naar Mekka zijn voor Umrah. Deze reis is een belangrijk spiritueel moment en betekent dat ik in deze tijd niet bereikbaar zal zijn voor communicatie, bestellingen of dienstverlening.

Ik vraag om uw begrip en geduld tijdens mijn afwezigheid. Alle vragen, verzoeken of bestellingen zullen met prioriteit behandeld worden zodra ik terugkeer, vanaf 13 februari 2024.

Hartelijk dank voor uw geduld en steun. Ik kijk ernaar uit om na mijn terugkeer weer volledig tot uw dienst te staan.

Met oprechte groet,

Team Alusolutions.nl