Polycarbonaat Veranda

Wij brengen buitenleven binnen

Neem vandaag nog de eerste stap naar jouw droomveranda en vraag een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan voor een op maat gemaakte polycarbonaat veranda. Geniet het hele jaar door van het buitenleven met een duurzame, weerbestendige en flexibele polycarbonaat veranda die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Hoe Bestel Je Jouw Droom Veranda of Glazen Schuifwand bij AluSolutions

Stap: 1

Vraag een Offerte aan

Begin met het aanvragen van een offerte op onze website. Kies uit onze diverse opties, zoals Polycarbonaat Veranda’s, Glazen Veranda’s, Veranda’s met een Lamellen Dak of een Vouwdak, en natuurlijk onze elegante Glazen Schuifwanden.

stap: 2

Inmeet- en Adviesgesprek

Na je offerteaanvraag plannen we een persoonlijk gesprek in. Tijdens dit gesprek meten we alles nauwkeurig op en bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor jouw huis.

stap: 3

Ontvang de Definitieve Offerte

Op basis van ons gesprek stellen we een definitieve offerte op. Deze offerte geeft alle details over de kosten en wat je kunt verwachten van jouw project.

stap: 4

Montage Inplannen

Als je akkoord gaat met de offerte, plannen we de montage in. Ons team van professionals zorgt ervoor dat jouw veranda of glazen schuifwand perfect geïnstalleerd wordt.

Maak van jouw veranda een tuinkamer in 3 stappen

Met ons uitgebreide assortiment aan voor- en zijwanden transformeer je elke terrasoverkapping moeiteloos naar een complete tuinkamer. In slechts drie eenvoudige stappen verander je jouw veranda in een sfeervolle tuinkamer.

Terrasoverkapping

Stap 1. Kies de veranda die bij jou past

Alusolutions heeft  productlijnen waarmee je een tuinkamer kunt creëren: PolyLux, GlasLux ,  Vouwdak en LamLux. Bekijk hieronder de verschillen. Beschik jij al over een terrasoverkapping? Ga dan direct door naar stap 2. 

Tuinkamer met overkapping en glazen zijkanten

Stap 2. Kies je zijwanden (links / rechts)

Alusolutions heeft een breed assortiment aan verschillende soorten voor- en zijwanden. Meer weten over de specifieke voordelen en eigenschappen per type wand? Die lees je hier

Volledig afgesloten tuinkamer met glazenschuifwanden

Stap 3. Kies je voorwand

Voor de voorwand zijn de keuzemogelijkheden gelijk aan die van de zijwanden. Veel mensen kiezen voor glazen schuifwanden of aluminium schuifpuien voor de voorwand, zodat je gemakkelijk vanuit de tuin de tuinkamer kunt betreden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen nieuwe acties meer

Bouw Uw Eigen Droomveranda Ontdek Ons Assortiment Nu!

Bent u een doe-het-zelver? Ontdek onze brede reeks kwaliteitsmaterialen en bouw zelf de veranda van uw dromen. Start uw project door te winkelen in onze uitgebreide webshop. Maak uw droomveranda vandaag nog realiteit met Alusolutions!
Doe-het-zelf bouwpakket glazen schuifwand
Bedankt voor u offerte aanvraag

Volg Ons

Speciale Aankondiging

Beste klanten en relaties,

Ik wil u graag informeren over een speciale periode die voor de deur staat. Van 1 februari 2024 tot en met 12 februari 2024 zal ik op pelgrimstocht naar Mekka zijn voor Umrah. Deze reis is een belangrijk spiritueel moment en betekent dat ik in deze tijd niet bereikbaar zal zijn voor communicatie, bestellingen of dienstverlening.

Ik vraag om uw begrip en geduld tijdens mijn afwezigheid. Alle vragen, verzoeken of bestellingen zullen met prioriteit behandeld worden zodra ik terugkeer, vanaf 13 februari 2024.

Hartelijk dank voor uw geduld en steun. Ik kijk ernaar uit om na mijn terugkeer weer volledig tot uw dienst te staan.

Met oprechte groet,

Team Alusolutions.nl